VAHINKOPÄIVYSTYS 24/7 

Timanttiporaus ja palokatkot HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA KOKO UUSIMAA

PR-Saneeraus Oy on myös timanttiporausten ja palokatkojen ammattilainen. 

TIMANTTIPORAUS JA TIMANTTISAHAUS
Timanttiporaus soveltuu niin  uudis-, kuin korjausrakentamiseen. Timanttiporan avulla pystytään porata todella koviin rakenteisiin ja materiaaleihin, kuten raudoitettuun betoniin, luonnonkiveen ja muurattuihin rakenteisiin. Timanttiporaus ei aiheuta pölyä tai runkoääniä. Voimme porata lattioihin, seiniin tai kattoon.  Monipuolinen ja nykyaikainen timanttiporauskalustomme takaa siistin lopputuloksen. Tarjoamme tikanttiporausta ja timanttisahausta alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. 

PALOKATKOT
Palokatko on paloeriste ja tiiviste, joka asennetaan palo-osastojen välisiin aukkoihin ja estetään siten tulen ja savukaasujen leviäminen rakennuksessa erilaisten aukkojen kautta. Palokatkon rakenne määritellään tyyppihyväksynnässä tai jokaisen rakennusmateriaalin osalta erikseen. Tarjoamme palokatkot ja palokatkoasennukset alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

ERIKOISTÖITÄMME MUUN MUASSA: 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

TUTUSTU PALVELUIHIMME: 

TIMANTTIPORAUS JA PALOKATKOT HELSINGISSÄ, ESPOOSSA, VANTAALLA JA KOKO UUDENMAAN ALUEELLA

PR-Saneeraus tarjoaa timanttiporausta ja palokatkot / palokatkoasennukset alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Inkoo, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Loviisa, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Siuntio, Vihti ja lähialueet.