VAHINKOPÄIVYSTYS 24/7 

VAHINKOSANEERAUKSEN VANKKA AMMATTILAINEN HELSINGIN, ESPOOn, VANTAAN, LAHDEN, SEKÄ UUDENMAAN JA PÄIJÄT-HÄMEEN ALUEELLA

PR-Saneeraus Oy tarjoaa laadukasta ja luotettavaa vahinkosaneerausta Helsingin, Espoon, Vantaan, Lahden, sekä Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella, aina vankalla ammattitaidolla toteutettuna. 20 ketterää huoltoautoamme liikkuu ripeästi vahinkosaneerauskohteeseen, olipa kyse sitten vesivahingon tai tulipalon aiheuttamasta vauriosta.

On tärkeää, että vesivahingon sekä tulipalon vaurioittaman kiinteistön saneeraustöistä huolehtii alan ammattilainen, joka osaa huolehtia oikeanlaisista toimintatavoista vaurioittuneen kohteen vaatimalla tavalla. Ennen vahinkosaneerauksen aloittamista onkin tärkeää toteuttaa huolellinen vahinkokartoitus. Olemme apunasi myös vahinkokartoitustilanteissa. Saat kauttamme saman katon alta kaiken tarvitsemasi aina ammattitaidolla ja huolellisesti toteutettuna.

VAHINKOSANEERAUKSEN ETENEMINEN

Olemme erikoistuneet vesivahinko- ja tulipalokohteiden vahinkokartoituksiin ja vahinkosaneeraukseen. Vuodesta 1996 toimineena yrityksenä kokemuksemme ja ammattitaitomme on karttunut vahvaksi ja luotettavaksi.

1. Vahinkosaneeraus alkaa aina vahinkokartoituksesta: 
Ennen vahinkosaneerauksen aloittamista tulee teettää ammattilaisen laatima selvitys aiheutuneista vahingoista ja saneerauksen tarpeesta

2. Vahingoittuneiden rakenteiden purkutyöt:
Vahinkosaneeraus alkaa aina purkutyöllä. Vahingoittuneet rakenteet poistetaan vahinkokartoituksen pohjalta tehdyn raportin ja vahingon laajuuden tai vakuutusyhtiön määrittelemän edellytysten mukaan. Ennen vuotta 1994 rakennetuista kiinteistöistä otetaan myös asbestinäytteet ennen purkutöiden aloittamista. Vahingoittunut alue rajataan huolellisesti. On mahdollista, että rakenteita purkaessa on löytyy piileviä vahinkoja, joita ei ole havaittu vahinkokartoitusvaiheessa. Purkutyöt tulee suorittaa aina huolellisesti ja ammattitaitoisesti.

3. Rakenteiden kuivaus, desinfiointi ja muut toimenpiteet:
Saneerauskohteessa suoritetaan tarvittavat toimenpiteet, jotka riippuen siitä, onko kyseessä vesivahinko vai tulipalovaurio. Vesivahinkotapauksissa purkutöiden jälkeen kohteeseen asennetaan kuivaimet. Kuivausaika riippuu vesivahingon laajuudesta ja on kestoltaan tyypillisesti 2-10 viikkoa. Vahinkosaneerauksen ammattilaisemme toteuttavat säännöllisiä tarkistusmittauksia varmistuakseen rakenteiden asianmukaisesta kuivumisesta. Kuivaus voidaan lopettaa sitten, kun rakenteiden tasapainokosteus on saavutettu.

4. Jälleenrakennustyöt voidaan aloittaa: 
Kun pinnat on kuivattu ja desinfioitu vahingon vaatimalla tavalla, voidaan aloittaa jälleenrakennustyöt. Vaurioituneet tilat ja pinnat korjataan mahdollisimman lähelle tasoa, joka kiinteistössä vallitsi ennen onnettomuuden aiheuttamia vaurioita. Halutessasi toteutamme kiinteistössä kokonaisvaltaisemmat saneeraustyöt erillisen tarjouksen mukaan.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

TUTUSTU PALVELUIHIMME: 

LAADUKKAAT JA LUOTETTAVAT VAHINKOSANEERAUKSET HELSINKI, ESPOO, VANTAA, LAHTI, SEKÄ UUSIMAA JA PÄIJÄT-HÄME

Ammattitaitoinen ja laadukas vahinkosaneeraus (vesivahinkosaneeraus, palovahinkosaneeraus) alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Inkoo, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Loviisa, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Siuntio, Vihti ja lähialueet.

Ammattitaitoinen ja laadukas vahinkosaneeraus alueella Lahti, Orimattila, Heinola, Nastola ja lähialueet.