VAHINKOPÄIVYSTYS 24/7 

VESIVAHINKOKARTOITUS ja -KUIVAUS LUOTETTAVASTI PR-SANEERAUKSELTA HELSINGIN, ESPOON, VANTAAN, LAHDEN, SEKÄ KOKO UUDENMAAN JA PÄIJÄT-HÄMEEN ALUEELLA

PR-Saneeraus Oy tarjoaa laadukasta ja luotettavaa vesivahinkokartoitus- ja kuivauspalvelua kattavasti Helsingin, Espoon, Vantaan, Lahden, sekä koko Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella. 20 ketterää huoltoautoamme liikkuu ripeästi vahinkokohteeseen, olipa kyse sitten vesivahingon tai tulipalon aiheuttamasta vauriosta.

Työnjohtajamme ovat alan pioneereja, joilla on työstään kolmen vuosikymmenen rautainen kokemus. Konkareiden vetämä, koulutettu tiimimme on nopea ja toimii heti vahingon tapahduttua. Palvelemme vuorokauden ympäri, seitsemänä päivänä viikossa. Tarjoamme myös vahinkopäivystystä 24 / 7!

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

VAHINGON SATTUESSA VAHINKOPÄIVYSTYS 24 / 7 

Kun kiinteistössä sattuu tulipalo tai vesivahinko, on vahinkojen laajuus tärkeä selvittää mahdollisimman nopeasti. Tällöin ehkäistään lisävaurioiden syntyminen ja estetään vaaran ja vahinkojen leviäminen muualle kiinteistölle tai asukkaille. Päivystämme 24/7, ota siis yhteyttä heti, kun havaitset vahingon. 

AMMATTILAISEN TOTEUTTAMAT VESIVAHINKOKARTOITUKSET HELSINGIN, ESPOON, VANTAAN, LAHDEN, sekä uudenmaan ja päijät-hämeen alueella

Ammattitaitoinen ja laadukas vahinkokartoitus alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Inkoo, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Loviisa, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Siuntio, Mäntsälä, Vihti ja koko Uusimaa.

TUTUSTU PALVELUIHIMME: