VAHINKOPÄIVYSTYS 24/7 

VAHINKOPÄIVYSTYS 24/7 HELSINKI, ESPOO, VANTAA ja UUSIMAA

Kun kiinteistössä sattuu tulipalo tai vesivahinko, on vahinkojen laajuudesta tärkeää päästä selvyyteen mahdollisimman pian. Tällöin voidaan varmistaa, että vahingon aiheuttamat vauriot eivät pääse leviämään tai aiheuta lisävaaraa muulle kiinteistölle tai kiinteistön asukkaille tai käyttäjille. Päivystämme 24/7, ota siis yhteyttä heti, kun havaitset vahingon.

PR-Saneeraus Oy suorittaa vahinkokartoitukset vakaalla ammattitaidolla. Kartoituksen tarkoituksena on selvittää vahingon syyt ja laajuus. Saatujen tietojen perusteella päätetään tarpeelliset toimenpiteet kosteuden poistamiseksi, esimerkiksi vesivahinkojen kuivaus tai rakenteiden purkaminen ja korjausrakentaminen.

Ennen vahinkosaneerauksen aloittamista tulee aina teettää vahinkokartoitus, jossa raportoidaan selkeästi aiheutuneen vahingon laajuus ja vaadittavat korjaustoimenpiteet. On tärkeää, että vahinkokartoituksen toteuttaa alan ammattilainen, näin korjaustoimenpiteet tulee hoidettua kerralla kuntoon asianmukaisesti ja kestävästi, eikä sinun tarvitse olla huolissasi mahdollisista piilevistä vahingoista rakenteiden alla. Olemme apunasi myös vahinkosaneerauksessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kerromme mielellämme enemmän vahinkokartoituksesta sekä muista palveluistamme.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

VAHINGON SATTUESSA VAHINKOPÄIVYSTYS 24 / 7 

Kun kiinteistössä sattuu tulipalo tai vesivahinko, on vahinkojen laajuus tärkeä selvittää mahdollisimman nopeasti. Tällöin ehkäistään lisävaurioiden syntyminen ja estetään vaaran ja vahinkojen leviäminen muualle kiinteistölle tai asukkaille. Päivystämme 24/7, ota siis yhteyttä heti, kun havaitset vahingon. 

TUTUSTU PALVELUIHIMME: 

VAHINKOPÄIVYSTYS 24 / 7 HELSINGIN, ESPOON, VANTAAN JA KOKO UUDENMAAN ALUEELLA

Vesivahingon sattuessa vahinkopäivystys 24 / 7 alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Inkoo, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Loviisa, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Siuntio, Vihti ja lähialueet.